Vybrané ukazovatele energetickej bezpečnosti - globálny a regionálny rozmer - Bocora, Ján
Analýza vybraných modelov, pomocou ktorých možno indentifikovať základné faktory a premenné, ktoré budú východiskovými predpokladmi pre tvorbu komplexného indexu energetickej bezpečnosti.