Dobré časy sa už skončili - Baláž, Peter
Energetická bezpečnosť ako nevyhnutný proces, ktorý by mal zabezpečiť dostatok zdrojov za akceptovateľné ceny. Vývoj ceny ropy. Pretrvávajúca neistota v budúcom vývoji cien ropy. Energetická perspektíva Európy.