Kosovo v kontexte ruskej zahraničnej politiky - Holas, Lukáš
Objasnenie významu Kosova v ruskej zahraničnej politike. Charakteristika vnútornej situácie Kosova od začiatku 90-tych rokov minulého storočia do novembra 2010. Postoj Ruska k otázke vyhlásenia nezávislosti Kosova v roku 2008 a dôvody ruského záujmu o Kosovo.