Hipoturistika - Budinská, Jana
Pojem hipoturistika. Budovanie ranča. Premena ranča na stanicu a budovanie hipotrás. Jazdecká turistika vo svete. Hipoturistika v Bulharsku a Maďarsku. Miesto hviezdičiek podkovičky. Ranče v Čechách. Slovenské konské trasy. Žrebčín v Kopčanoch - centrum vzdelávania v oblasti jazdeckej turistiky s medzinárodnou pôsobnosťou. Prvá turistická akcia zrealizovaná z rakúskeho Heidenreichsteinu do Kopčian. Hipoturizmus a vidiecky turizmus kráčajú ruka v ruke.