Skupina G-20 a jej úloha pri globálnej nerovnováhe - Sinproh, Chalotorn
Závery skupiny G-20 týkajúce sa globálnej nerovnováhy a kroky k riešeniu. Zameranie sa na ekonomický rast. Opatrenia jednotlivých štátov s cieľom podporiť medzinárodnú finančnú stabilitu.