Desať rokov po ... ťažkostí a nezodpovedaných otázok neubúda - Škvrnda, František
Spomienky na 11. september 2001, kritický pohľad. Výnimočnosť tejto teroristickej akcie. Nevyhnutné konšpirologické teórie. Trvalý výnimočný stav v USA. Globálna vojna proti terorizmu a nárast terorizmu.