Súčasné migračné výzvy Európskej únie - Lukáč, Milan
Identifikácia migračných výziev v rámci Európskej únie. Posilňovanie pozície krajne pravicových politických strán v EÚ. Vzrast anti-imigračných politických strán v severnej Európe. Francúzsko a krajná pravica.