Rastúci vplyv Brazílie vo svetovej ekonomike - Šabo, Marián
Veľká transformácia hospodárstva Brazílie v deväťdesiatych rokoch 20. storočia. Hospodárska, finančná, demografická situácia Brazílie (oficiálne Brazílska federatívna republika). Vplyv krízy na hospodársky vývoj krajiny. Súčasný vývoj a niektoré problémy Brazílie.