Foodstyling - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s tvárou slovenského foodstylingu, fotografom a foodstylistom, Dušanom Křístekom. Kedy vznikol foodstyling. Aký je rozdiel v stylingu jedla na fotenie a na jedenie. Ako by malo vyzerať jedlo na jedálnom lístku alebo na webovej stránke. Vo svete je foodstyling lukratívnou prácou. Trendy a lídri vo foodstylingu. Fotografie jedla by mali zachytávať ducha reštaurácie.