Postupy členských štátov EÚ v prípade peňažných dávok v chorobe a materstve - Dokupilová, Katarína
Peňažné dávky v chorobe a materstve migrujúcich. Koordinačné nariadenia článku 27 Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia.