Zavedenie manažmentu rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Definícia rizika ako vplyvu neistoty na ciele. Rozmery rizika. Manažment rizika a postup zavádzania manažmentu rizika. Stratégia a politika riadenia rizika. Úlohy a zodpovednosti pri riadení rizika podľa organizačných stupňov pri zavádzaní manažmentu rizika a jeho realizácii.