Rating a ratingové škály používané ratingovými agentúrami - Marhefková, Martina
Chápanie ratingu. Rating emitenta a rating finančného nástroja. Ratingové agentúry: Standard&Poor´s, Moody´s, Fitch Ratings. Vlna kritiky ratingových agentúr. Ratingové škály. Ratingy krajín V4. Praktické dosahy ratingu na podnikateľské subjekty.