Nelegálna práca a zamestnávanie po novele zákona od 20.7.2011 - Bedlovičová, Danica
Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - pojmy. Kedy nepôjde o nelegálnu prácu a nelegálne zamestnávanie. Závislá práca. Porušenie zákazu nelegálneho zamestnávania. Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Pokuty ukladané inšpektorátom práce.