Právna zodpovednosť členov predstavenstva akciovej spoločnosti - Kosnáčová, Lenka
Trestoprávna zodpovednosť členov predstavenstva. Administroprávna zodpovednosť. Zodpovednosť za porušenie povinnosti včasného zahájenia insolvenčného konania.