Právna zodpovednosť členov predstavenstva akciovej spoločnosti - Kosnáčová, Lenka
Obchodnoprávna zodpovednosť členov predstavenstva za spôsobenú škodu. Aké povinnosti musí člen predstavenstva dodržať. Kto môže vymáhať nárok na náhradu škody spôsobenej spoločnosti.