Controlling v súvislostiach - Poniščiaková, Oľga
Realizácia kontrolingu v podniku a nevyhnutné zmeny. Kontroling v rámci systému riadenia. Integračné väzby kontrolingu. Účtovný informačný systém. Význam vnútropodnikového účtovníctva pre kontroling.