Ľudia, stratégie a trendy v logistike - Botka, Milan
Trendy a nové smery v logistike. Inovácie, ktoré možno využiť v obchodno-logistických systémoch knižného priemyslu. Design for logistics-logistika už pri konštrukcii produktu. Moderný logistický systém, efektívnosť a flexibilita.