Daňové posouzení nákladů spojených se vzděláváním zaměstnanců - Pfeilerová, Jaroslava
Vzdelávanie podľa zákonníka práce. Daňové posúdenie vzdelávania na strane zamestnanca. Daňové posúdenie vzdelávania na strane zamestnávateľa. Cestovné a iné náhrady poskytované pri cestách súvisiacich so vzdelávaním zamestnancov. Rekapitulácia daňového posúdenia nákladov spojených so vzdelávaním zamestnancov. Príklady.