Prince chytil druhý dych - Pressburg, Adrian Peter
Blacwater International, dnes známa ako Xe Service, symbolizuje vzostup a pád súkromných vojenských bezpečnostných spoločností. Zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Erik Prince a jeho sebaisté vystupovanie pred Kongresom, ktorý vyšetroval prešľapy Blacwateru v Afganistane a Iraku. V súčasnosti žije a pôsobí v Spojených arabských emirátoch, kde ponúka bezpečnosť postavenú na ozbrojenej ochrane. Spoločnosť Xe Service zostáva jedným z hlavných zmluvných partnerov pri poskytovaní výcvikových a ochranných bezpečnostných služieb vo svete.