Návrh inovácie systému skladovania v konkrétnej spoločnosti - Kováč, Jozef
Analýza jedného z podsystémov logistiky, a to logistiky skladovania a skladov. Skladovanie, ako dôležitá súčasť logistického systému. Základné úlohy skladovania a systém skladovania v analyzovanej spoločnosti.