Autonómna manipulácia - Lábaj, Ján
Zefektívnenie logistických procesov a využívanie automatizovaného systému. Kontrola procesu toku materiálu v on-line režime. Zvyšovanie bezpečnosti a eliminácia chýb ľudského fakora.