Inovačné stratégie pre efektívne logistické procesy v oblasti surovinových zdrojov - Spišák, Ján
Strategické ciele inovatívneho prístupu, ktorého naplnením v oblasti spracovania surovín sú pokročilé technológie a riešenia pre udržateľný rast surovinových zdrojov. Európske konzorcium banských spoločností. Princípy technologickej logistiky.