Minimalizace logistických nákladů s využitím pravidla druhé odmocniny - Melichar, Vlastimil
Kategorizácia nákladov spojených s množstvom objednávaných zásielok. Analýza možnosti použitia vzťahu pre výpočet optimálneho množstva pri rozdelení logistických nákladov do troch základných kategórií.