Mediace jako nástroj řešení konfliktů: případ občanské války v Libérii - Řehák, Vilém, 1983-
Otázky mediácie ako jedného z nástrojov mierového riešenia konfliktov. Pojem mediácia. Príklad Líbérijskej občianskej vojny.