Kapacita mezinárodních institucí: konceptuální rámec pro empirickou analýzu - Parízek, Michal
Schopnosť medzinárodných inštitúcií regulovať politické súperenie aktérov v medzinárodných vzťahoch. Pojem a fungovanie medzinárodných inštitúcií.