Na cestě k jednotnému trhu s elektřinou - Mojžiš, Miloš
Myšlienka jednotného európskeho trhu s elektrinou. Aktuálny stav prepojenia trhu v západnej a severnej Európe. Cieľový model alokácie prenosových kapacít v Európe. Finančné kapacitné práva. Flow-based metóda.