Slovensko zavádza záruky pôvodu elektriny z obnoviteľných zdrojov - Zbojan, Igor
Základné aspekty aktuálnej novelizácie zákona č. 309/209 Z.z. o podpore obnoviteľných zdrojov energie a vysoko účinnej kombinovanej výroby elektriny a tepla.