Vybrané problémy pri znaleckých úkonoch v ekonomických znaleckých odboroch a odvetviach - Szilágyi, Mikuláš
Znalecká činnosť v odbore Ekonómia a manažment (09 00 00). Znalecká činnosť v odvetví Účtovníctvo a daňovníctvo (09 01 00). Znalecká činnosť v odvetví Personalistika (09 02 00). Znalecká činnosť v odvetví Kontroling (09 03 00) a v odvetví Financie (09 04 00).