Hľadanie nových možností v odpadovom hospodárstve mesta Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Právna úprava nakladania s komunálnym odpadom. Súčasný stav nakladania s komunálnym odpadom v Michalovciach. Nakladanie s biologicky rozložiteľným komunálnym odpadom. Zhodnotenie súčasného stavu pri nakladaní s komunálnym odpadom.