Vyrovnací podiel spoločníka v s. r. o. a problémy pri jeho výpočte - Jakubec, Miroslav
Problematika vyrovnacieho podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným pri zániku účasti spoločníka v spoločnosti. Praktické príklady s tromi možnosťami: pri prvej možnosti boli všetky vklady splatené, pri druhej možnosti bolo navyšované základné imanie peňažnými vkladmi, ktoré zatiaľ nesplatil žiaden zo spoločníkov a pri tretej možnosti bolo navyšované základné imanie, pričom celý vklad splatil jeden zo spoločníkov.