Riziká v podnikaní - Milecová, Miroslava
Členenie rizík a operačné riziká. Nástroje používané v problematike rozhodovania a riadenia rizík. Metódy a modely riadenia rizík v podniku. Vyhýbanie sa riziku a prenos rizika na iný subjekt.