Ako využiť v marketingu geolokačné sociálne siete
Nástroje vhodné na využívanie sociálnych sietí v marketingových aktivitách. Mobilné aplikácie využívajúce internetové pripojenie a GPS. Ponuka a výhody geolokačných sociálnych sietí z marketingového hľadiska.