Ekonomicko-právna podstata vyčíslenia finančnej újmy v znaleckých úkonoch ekonomických znaleckých odborov - Sedláková, Iveta
Definovanie pojmov: právny úkon, škoda, ušlý zisk, finančná újma. Východiská pre stanovenie výšky finančnej újmy. Podklady pre stanovenie finančnej újmy. Metodický prístup stanovenia výšky finančnej újmy.