Využitie ekonomických informácií IAS/IFRS v analytickej a znaleckej činnosti - Džupinka, Miroslav
Finančné informácie - východisko pre ohodnotenie podniku. Využitie informácií v analytickej a znaleckej činnosti. Účel analytického hodnotenia a úskalia vypovedacej schopnosti účtovnej závierky o finančnej situácii podnikov. Princípy ohodnocovania v rámci IAS/IFRS v porovnaní so zákonom o účtovníctve. Riešenia pre analytickú a znaleckú prax.