Sebariadenie v čase je predpokladom úspechu manažéra - Thomasová, Elena
Základy efektívneho riadenia seba v čase (self-management). Definícia vlastných cieľov a úlohy každodenného života. Šesť kľúčových činností a ich vplyv na profesionálny i osobný život.