Podniková kultúra dôležitý predpoklad riadenia podniku - Bieliková, Alžbeta
Podniková kultúra ako dôležitý faktor úspešnosti podniku. Orientácia na zákazníka. Zásady etiky podnikania. Etický kódex. Riadenie vzťahov so zákazníkmi - CRM. Systém workflow a prínosy z jeho implementácie.