Tvorba položkového rozpočtu a výpočet orientačnej ceny počítačovým programom - Jaššo, Dušan
Základná myšlienka rozpočtovania v stavebníctve a zostavenie výpisu nákladov, ktoré vznikajú so stavebnou činnosťou. Zoradenie nákladov do skupín a vytvorenie položkového rozpočtu počítačovým programom.