Aktuálna situácia na trhu komerčných nehnuteľností - Cár, Mikuláš
Vybrané charakteristiky komerčných nehnuteľností. Členenie nehnuteľností. Dostupnosť informácií pre konštrukciu indexu cien. Stručná charakteristiky trhu na Slovensku.