Vplyv finančnej krízy na pozíciu verejných financií - Strachotová, Anna
Význam sektora vlády pre finančnú stabilitu. Fiškálna udržateľnosť. Úloha úrokových sadzieb, inflácie a rastu ekonomiky pre dynamiku dlhu. Vývoj dlhovej pozície sektora verejných financií vo vybraných ekonomikách. Vplyv finančnej a hospodárskej krízy.