Stanovenie všeobecnej hodnoty pohľadávok - návrh novej legislatívnej úpravy - Kubica, Milan, 1958-
Návrh novelizácie prílohy č. 9 vyhlášky č. 492/2004 Z.z. pri doplnení súčasného stavu. Stanovenie všeobecnej hodnoty pohľadávky.