Porovnávacie metódy hodnotenia podnikov a možnosti ich využitia - Kardoš, Peter
Analýza porovnávania metód ohodnotenia podniku a charakteristika porovnávacích metód. Využitie porovnávacej metódy v SR založenej na trhovom prístupe. Stanovenie všeobecnej hodnoty podniku.