Goodwill ako súčasť hodnoty podniku - Cimerák, Ladislav
Rôznorodosť prístupov pri definovaní a vykazovaní goodwilu ako súčasti nehmotného majetku. Teoretické predpoklady a opodstatnenie goodwilu pri stanovení všeobecnej hodnoty podniku ako celku. Členenie a metódy stanovenia goodwilu pre potreby jeho vykazovania.