Kalkulácie, ich využitie a význam v procese ohodnotenia podniku - Šajtlavová, Tatiana
Faktory a prvoradé ciele fungovania úspešného podniku. Kalkulácie, ako základné ekonomické podklady ohodnotenia majetku podniku. Použitie a význam kalkulácií v procese ohodnotenia podniku. Náklady, výnosy a tvorba zisku.