Dopady a spôsoby riešenia ekonomickej krízy v poľnohospodárskych podnikoch - Molčányiová, Slávka
Príčiny vstupu podnikov do konkurzu alebo reštrukturalizácie. Základné rozdiely v chápaní pojmov konkurz a reštrukturalizácia, ako aj malý konkurz. Autori porovnaním vývoja v tejto oblasti za roky 2007 - 2010 zistli, že dochádza k nárastu konkurzných konaní.