Vývoj sypných fixačních prvků - Vítek, Miloslav
Ochrana citlivého tovaru pri preprave. Používanie fixačných teliesok z expandovaného polystyrénu. Najnovšie typy vyrábané z biodegradovateľných materiálov. Čipsy z biopolymérov. Fixačné papierové telieska. Nové typy fixačných a nárazy tlmiacich prostriedkov na báze papiera.