Ako sa kupuje a predáva podnik - Čatloš, Peter
Proces predaja resp. kúpy podniku z pohľadu praktických skúseností a poznatkov z podnikateľskej praxe. Problematika stanovenia hodnoty majetku a hodnoty podniku. Pojem hodnota v ekonomickom zmysle. Ukazovatele finančnej výkonnosti podniku.