Účtovná evidencia - dôležitý nástroj hodnotového riadenia podniku - Mráziková, Janka
Účtovníctvo členských štátov EÚ, ale i v celosvetovom priestore ako nezastupiteľná ekonomická disciplína. Realizácia cieľov finančného riadenia, ktoré tvoria predmet účtovníctva. Účtovníctvo a procesy riadenia podniku po stránke hodnotovo-finančnej. Zmeny podnikateľského prostredia a vplyv integrácie do európskeho priestoru.