Přesun paletizovaného zboží na železnici - Soukup, Lukáš
Využívanie europaliet na prepravu paletizovaného tovaru. Nemecký projekt PalletFlow. Výhody realizácie projektu. Presun paletizovaného tovaru z cestnej dopravy na železnicu. Identifikácia a lokalizácia paliet na báze RFID. Konkurencia cestnej doprave.