Najnovšie trendy v príleve priamych zahraničných investícií na Slovensko - Dudáš, Tomáš, 1976-
Najnovšie trendy v príleve PZI na Slovensko. Hodnotenie celkového prílevu PZI na Slovensko v rokoch 2008 a 2009.Analýza trendov v štruktúre prílevu PZI.Analýza pôvodu, odvetvového a regionálneho smerovanie prílevu PZI.