Využitie ukazovateľa EVA (ekonomická pridaná hodnota) pri oceňovaní podniku - Poliaková, Svetlana
Rast trhovej hodnoty ako základný cieľ podnikania. Súčasná hodnota podniku. Moderné prístupy k meraniu výkonnosti podniku. Ukazovateľ EVA. Väzba účtovného a ekonomického zisku. Dva spôsoby prepočtu EVA. Možnosť použitia ukazovateľa EVA aj pri stanovení celkovej hodnoty podniku.